• Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
NASLOVNA
Ispis
PDF   Ispis   E-mail  
hotel-kohlmayr.jpg
hotel-kohlmayr.jpgObertauern15.jpgw1.jpgcafe.jpgg2.jpgg1.jpgw3.jpgbeleuchtete_rodelbahn.jpg
Type: Austrija - Obertauern
Featured: Ne

Lokacija: hotel se nalazi 250 m od centra mjesta i samo minut hoda od prve plave skijaške staze preko koje ste uključeni u skijaški cirkus Obertauerna.

Sadržaji: hotel raspolaže sa 55 soba raznih kategorija, aperitiv bar sa više stolova i garnitura za sjedenje, restoran, fitnes sala, lijepi zatvoreni bazen, odvojeni wellnes prostor za ležajkama za odmor, finska sauna, turska kupelj, zasebna prostorija sa romantičnom kadom (plaća se posebno po naruđbi).

Sobe: manje junior dvokrevetne idealno za djecu i omladinu, klasične dvokrevetne, studioapartmani sa bračnim krevetom i kaučem koji se može razvući za 1-2 djece (preporučamo za djecu do 10 godina), moguće su i kombinacije spajanja soba. Sve sobe imaju kupaonicu, SAT TV i sef.

Gastronomska ponuda: buffet doručak (švedski stol), posljepodnevna marenda za skijaše i ne skijaše (razni narezci, kobasice, kolači, kava, čaj – uključeno u cijenu). Večera po izboru od 3-4 jela uz gala večeru i buffet večeru (po 1 x tjedno), na buffet stolu se možete cijeli dan poslužiti bezalkoholnim sokovima i vodom iz šankomata.

Više informacija


Pošalji upit
Naziv:

E-mail:

Kontakt broj:

Kontakt e-mail:


Internet Marketing