• Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
NASLOVNA
Ispis
PDF   Ispis   E-mail  
Reiterhof vanjska.jpg
Reiterhof vanjska.jpg42_REITERDNEVNISPOREDNA.JPGHT1_922_s.jpgReiterhof soba 2.jpgReiterhof soba 1.jpgReiterhof recepcija.jpgReiterhof lounge.jpgReiterhof bazen.jpg
Type: Austrija - Saalbach Hinterglemm
Featured: Ne

Lokacija: hotel se na nalazi u mirnoj ulici a opet samo par koraka od pješačke zone i strogog centra. Do žičare i skijališta ca. 150 m (mala uzbrdica) a u povratku se može skijati i do hotela, neposredno iza hotela se nalazi malo skijalište za početnike i igralište za djecu.

Sadržaji: ekskluzivni hotel koji se sastoji od dva objekta povezana podzemno. U glavnom objektu se nalazi: komforni ulaz sa recepcijom, aperitivbar i zimskim vrt, uz restoran tu je još i mali pub te vinski podrum sa izborom svjetski poznatih vina, a u drugom manjem objektu se nalaze sobe uglavnom 3 zvjezdice osim novijih komfornih obiteljskih soba, bilijard, pikado, sony playstation, razne igre za djecu, škola skijanja Aamadall za odrasle i mini clown world za djecu (popust za goste hotela 7%)

Wellness: zatvoreni bazen, finska bloksauna na otvorenom, biosauna, turska kupelj, vitaminski bar, beauty&masaže i solarij (uz nadoplatu), fitness soba.

Sobe: sve sobe imaju kupaonicu, telefon, SAT TV (Premiere), radio, sef, minibar, fen, bademantel, baby telefon, u glavoj zgradi sobe su komfornije, imaju sjedeću garnituru a kupaonice imaju zasebni WC, u depadansi se nalaze manje sobe niže kategorije.

Gastronomska ponuda: All inclusive; Koktel dobrodošlice i info večer (nedjeljom navečer), besplatna bezalkoholna pića na buffet baru (08.00.-22.00), paket soft pića u minibaru, first class buffet doručak uz bio kutak i prirodne voćne sokove, posljepodnevna marenda za skijaše (kolači, sladoled, kava, čaj), kulinarski specijaliteti u 4-5 sljeda, gourmet večera, taljijanski buffet, naizmjenično švedski stol salata, predjela i dezerta, jednom sedmično večer u kolibi, po sobi jedno garažno mjesto.

Više informacija


Pošalji upit
Naziv:

E-mail:

Kontakt broj:

Kontakt e-mail:


Internet Marketing