• Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
NASLOVNA
Ispis
PDF   Ispis   E-mail  
Elisabeth vanjska.jpg
Elisabeth vanjska.jpgElisabeth bazen.jpgElisabeth dorucak.jpgElisabeth masaza.jpgElisabeth restoran.jpgElisabeth soba 1.jpgElisabeth soba 2.jpg
Type: Austrija - Kitzbuhel/Kirchberg
Featured: Ne

Hotel je kompletno renoviran (treća obiteljska generacija) sa kompletno novim dijelom hotela, vrlo reprezentativni ulaz u hotel sa recepcijom, aperitiv barom i ugodnim foteljama za druženje.

Lokacija: ca. 1.200 m od centra mjesta i  600 m od žičare kojom ste spojeni na skijalište Kitzbuehel, (besplatni skibus, stanica ispred hotela, u povratku skijate direktno do hotela). Do centra Kitzbuehla ca. 7 km. Hotel raspolaže sa besplatnim parkingom i poluzatvorenom garažom koja se plaća (ograničeni broj).

Na samom ulazu u restoran se nalazi lijepo osmišljen kutak za švedski stol gdje je izložen doručak, posljepodnevna marenda za skijaše (razne salate, kolači, čaj i kava) te za večeru predjela, salate, deserti i slično. Večera se služi po izboru od 3-4 glavna jela. Uz restoran tu je još i odvojeni pub za druženje.   

Sadržaji: novo preuređeni hotel, komforni i veliki lobi sa recepcijom, aperitiv barom, restoran, pub, stolni tenis, dječja igrana, bazen sa panoramksim pogledom na prirodu i odvojeni veliki jacuzzi, posebni wellness prostor sa velikim izborom sauna te prostor za odmor i relax.

Wellness: reprezentativna ponuda - bazen sa prekrasnim panoramskim pogledom na prirodu, odvojeni veliki jacuzzi, ležaljke, u produžetku se nalazi velika fitnes sala u staklu i pogledom na bazen i skijalište, na zasebnoj etaži se nalazi svijet sauna: razne finske saune, posebna atrakcija rustikalna drvena kućica, turska kupelj, jacuzzi, razni tuševi, unutarnji i vanjski prostor sa ležaljkama za odmor, masaže, kozmetički programi.

Sobe: manje dvokrevetne, klasične i komforne dvokrevetne, sobe s pomoćnim ležajem i rezidencije. Sve sobe imaju kupaonicu, fen, bademantel, SAT TV, minibar i sef.

SOBA                              3.1. - 10.1. 2009.

1/2 balkon                                   88                                        
1/2-4 lux., balkon                       124
1/2-3 balkon, extra                    119

Cijene su u EUR za osoba / noć / polupansion.
Dječiji popusti (u višekrevetnoj sobi):do 6 g. = 100%, 6-11 g. = 50%; 11+ (treća osoba) = 30%


Više informacija


Pošalji upit
Naziv:

E-mail:

Kontakt broj:

Kontakt e-mail:


Internet Marketing