• Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
NASLOVNA
Property Listing
PDF   Print   E-mail  
Schwarzer bazen vanjski.jpg
Schwarzer bazen vanjski.jpgSchwarzer bar.jpgSchwarzer bazen unutrajsnji.jpgSchwarzer restoran.jpgSchwarzer soba 1.jpgSchwarzer soba 2.jpgSchwarzer vanjska.jpg
Type: Austrija - Kitzbuhel/Kirchberg
Featured: Yes

Lokacija: hotel se nalazi u strogom centru Kitzbuehela, na rubu pješačke zone, do glavne gondole i skijališta ima 500 m., vozi redovito skibus, stanica 10 m. od hotela.

Sadržaji: luksuzni i elegantni hotel, ulazni hol sa recepcijom, lobby bar, otvoreni kamin, restoran, a la carte restoran, prostori za seminare do 70 osoba, lift, bar na bazenu, parking i garaža uz nadoplatu.

Wellness: na preko 1000 kv. m., unutarnji bazen 14x5 m sa masažom, podvodna glazba, razne saune, turska kupelj, prostori za odmor i meditaciju, vitaminski bar, fitnes centar.

Djeca: animacija za djecu od 3 do 12 godina od 16.00-20.00 sati u dječijoj sobi, za djecu do 16 godina zabranjen ulaz na bazen i u wellness prostorije poslje 15.00 sati!

Sobe: sve imaju kupaonicu, radio, kabelska TV, telefon, fen, bademantel, obuća za

Wellness. Gastronomska ponuda: u sklopu polupansiona se služi bogati douručak, hladna i topla jela uz pjenušac, biokutak, večera po izboru od nekoliko glavnih jela te vegeterijanski meni, buffet salata. Moli se za adekvatnu garderobu!

More Information


Send enquiry / Make an appointment
Name:

E-mail:

Contact Number:

Enquiry:


Internet Marketing